Cookies


Information om Cookies och personuppgifter
En cookie är en textfil som lagras på användarens dator, för att sedan hämtas upp av servern när användaren åter besöker sajten.

Ekenstam.com använder cookies, för att underlätta enskilda användares aktiviteter. Informationen används bland annat till att bestyrka inloggning, kontrollera om användaren svarat på enkäter och undersökningar, automatiskt fylla i olika formulärfält för att underlätta tillgängligheten av tjänster för användaren och dess återbesök på Ekenstams hemsida och mobila plattformar.

Vidare används cookies för att med hjälp av Google Analytics och andra statistikverktyg mäta antalet besökarna på vår webbplats och ta fram statistik och analyser över hur sajten används.

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies via din webbläsares (Internet Explorer, Mozilla m fl) säkerhetsinställningar. Det innebär dock att funktionalitet på Ekenstam.com begränsas.

Personuppgifter som lämnas i samband med anmälan till event, beställning av trycksaker eller genom att du fyller i ett formulär hos oss av annan anledning, kommer att överlämnas till relevant avdelning inom Ekenstam för handläggning av ditt ärende. Uppgifterna kan lagras i databaser för senare bearbetning, exempelvis skicka ut påminnelser vid event, skicka ut erbjudanden om relaterade trycksaker och ta fram listor över vilka som anmält sig till ett event för avprickning.

All behandling av personuppgifter sker utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i personuppgiftslagen. Ekenstam kommer att behandla dina uppgifter för administration, att tillhandahålla tjänster, råd, skicka kursinbjudningar och andra inbjudningar, hantera prenumerationer, göra marknads- och företagsanalyser, förbättra våra webbplatser, ta fram statistik och analyser samt för att sända dig information rörande aktuella frågor och marknadsföringsmaterial.

Uppgifterna kommer endast att vara tillgängliga för Ekenstam och dess medlemsorganisationer. Personuppgiftsansvarig är Ekenstam och/eller den berörda medlemsorganisationen.

Om du vill ha mer information om hur dina uppgifter behandlas, önskar rättelse eller vill ändra uppgifter är du välkommen att kontakta info@ekenstam.com. Till denna adress kan du även vända dig om du vill om du vill få information om vilka personuppgifter som behandlas hos oss.