Rådjursstigen 34, 3 tr

Toppskick - Ljus - Design

Bergshamra · 3 rum / 69 m²
Pris: 3 650 000 kr eller bud / Avgift: 3 108 kr

Budgivning pågår

FAKTA

Ljus och mycket välplanerad lägenhet med optimalt läge, endast 2 minuters promenad till T-bana och kommunikationer. Genomgående i toppskick med fiskbensparkett, badrum i Bricmate Statuario sten med tvätt och tork maskin, Alno-kök, två bra sovrum och inglasad balkong mot grön innergård. Välskött förening med låg belåning och låga avgifter.


BUDGIVNING

Aktuellt bud: 3 650 000 kr

Rådjursstigen 34, 3 tr

Bostadsrätt

3 RUM

69 m²

3 108 kr/m ink värme, vatten, kabel-tv samt obligatorisk avgift om 505 kr för balkong och bredband

0.336%

3 AV 5 Hiss finns

3 650 000 kr eller bud

Lägenhetsnr: 1301 Driftskostnader:
El: 5 000 kr/år, Försäkring: 1 000 kr/år,
Summa: 6 000 kr/år


Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51

emil.alcut@ekenstam.com


BILDER


RUMSBESKRIVNING

Hall
Välkomnande ljus hall med plats för avhängning och praktisk säkerhetsdörr från Daloc. Generös förvaringsmöjlighet av ytterkläder och skor i rymliga garderober med skjutdörrar som elegant löper längst väggen.

Kök
Stilfullt och exklusivt Alno-kök med ljusa blanka luckor, snygg bänkbelysning, infälld diskho, praktiskt stänkskydd och bänkskivor i Carraramarmor. Hög standard på den maskinella utrustningen i form av en induktionshäll, spisfläkt, integrerad kyl/frys och ugn samt en integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens. Plats för matgrupp intill ett stort fönster med härligt ljusinsläpp.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med platsbyggda bokhyllor och gott om plats att inreda med soffgrupp. Fantastiskt ljusinsläpp genom både fönsterpartier och en inglasad balkong i soligt sydvästläge. Balkongen rymmer utemöbler och har en harmonisk utsikt över trivsam gård.

Sovrum
Två bra sovrum med plats för stor säng varav det mindre sovrummet har två platsbyggda garderober. Ljusinsläpp och vädringsmöjlighet genom fönsterpartier.

Badrum
Exklusivt badrum i Bricmate Statuario sten. Inglasad duschhörna med tak- och handdusch. Badrumsutrustning bestående av en elegant kommod med blandare, specialskuren spegel ovan samt en vägg hängd wc-stol från Duravit. Golvvärme, infällda takspotlights samt tvättmaskin och torktumlare från Miele.

Övrigt
Vindsförråd om 5 kvm samt matkällare om 2 kvm tillhör lägenheten.


BYGGNAD/ENERGI

BYGGNADSÅR
1960


UPPVÄRMNING
Fjärrvärme


ENERGIDEKLARATION
Utfärdad den 20 februari 2008


ENERGIPRESTANDA
144 kWh/m² (Atemp) och årPLANRITNING


MER INFORMATION

FÖRENING

 

HSB Brf Gravyren i Solna

Brf Gravyrens är en äkta förening med stabil ekonomi. Gravyrens fastigheter innehar 308 bostadslägenheter (fem hus), 1 expedition, 80 parkeringsplatser varav 53 med eluttag och 60 är i garage.

Gemensamhetsutrymmen:
-Totalt 12 tvättstugor
-Bastu med motionsrum
-Cykelförråd
-Barnvagnsförråd
-Grillplatser
-Grovsoprum

Denna bostadsrättsförening kräver medlemskap i HSB Stockholm. Föreningen accepterar ej juridiska personer som medlemmar.

Se utförda renoveringar under dokument.

Kabel-tv via Com Hem.
Bredband via bredbandsbolaget, ingår i avgiften.

Mer info om föreningen finns på föreningens hemsida:
www.hsb.se/stockholm/gravyrenDOKUMENT

 

Utförtunderhåll
Stadgar
Årsredovisning2017
Energideklaration.pdf


OMRÅDE

Optimalt läge i Bergshamra med Brunnsviken och natursköna områden runt knuten. Promenadavstånd till bl.a Bockholmen, Ulriksdals slott och den vackra slottsparken vid Edsviken. Endast en kort promenad till Café Sjöstugan samt Brunnsvikens vatten med sol och bad möjligheter. I området finns flera lekparker, affärer, service, skola och förskolor.


ANSVARIG MÄKLARE


 

Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51
emil.alcut@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •