Marinstadsvägen 5

Arkitektritad - Sjöutsikt - Soldränkt terass

Marinstaden · 4 rum / 115 m²
Pris: 7 480 000 kr eller bud / Avgift: 5 783 kr

FAKTA

Tillfälle att förvärva magisk bostad om 4 rum och kök i nyproducerade Sjöhuset. Genomgående exklusiva materialval, ljusflöde från panorama fönster, två möblerbara terasser varav en i söderläge. Tre sovrum varav ett master bedroom med badrum en-suite och walk in closet. Kök och sällskap i öppen planlösning. Ett boende med skärgårdskänsla som bör ses och upplevas.


Marinstadsvägen 5

Bostadsrätt

4 RUM

115 m²

5 783 kr/m inkl värme, vatten, Telia öppen fiber (man väljer själv vilket abonnemang man önskar för tv och bredband)

2.307%

5 AV 5 Hiss finns

7 480 000 kr eller bud

Lägenhetsnr: 2501


Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51

emil.alcut@ekenstam.com


BILDER


RUMSBESKRIVNING

Kök
Överskåp och underskåp är lackerade i olika varmgrå kulörer, ton i ton med varandra. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med en takhöjd på cirka 280 centimeter bidrar till en påtaglig rymd. Ljuset flödar genom stora fönster med skjutdörr ut till altanen. Redskapsstång, blandare och diskho i svart krom ger ett distinkt intryck. Bänkskivor och stänkskydd av portugisisk kalksten. Integrerade vitvaror från Siemens. Ekgolv av hög kvalitet

Badrum
Badrummen har en varm, balanserad känsla. Golv och väggar är klädda med granitkeramik. Tak och väggarnas övre del är målade i en varm grå nyans och förstärker den ombonade känslan ytterligare. Spegeln har ett hyllplan och elegant belysning i opakglas. Formgjutet tvättställ i marmorkomposit. Kommod med funktionell lådinredning i mörkgrå trämelamin. Platsbyggd duschvägg av räfflat glas. Vägghängd WC från Duravit samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Önskas dusch ersättas med badkar går det bra efter tillträdet.

Master bedroom en-suite med walk-in closet
De rofyllda sovrummen har utgång till balkongen i söder. Förvaringen är anpassad till den fulla takhöjden. De släta, matta garderobsdörrarna är lackerade i en varmt grå färgton. Master bedroom har dessutom både walk in closet och badrum en suite.

Balkonger
Balkongerna är snarare terrasser. De är ovanligt generösa, ca 240 centimeter djupa mot sjösidan och ca 180 centimeter på baksidan. Här kan man utan problem duka upp ett långbord för familj och vänner. Byggnaden är placerad och utformad så att frukost- och lunchsolen träffar baksidans balkong, medan sjösidans balkong badar i kvällssol.

Hall
Generös, funktionell och flexibel förvaring av hög kvalitet har haft en betydande roll när inredningen designades. Förvaringsserien i sovrum och hall hänger stilmässigt ihop med lägenhetens övriga inredning. Precis som garderoberna i sovrummen är hallens skjutdörrar i full höjd och har samma färg och ytfinish. Förvaringens inredning är tillval, vilket gör att du själv kan skräddarsy den efter eget behov efter tillträdet.

Övrig info
Stor omsorg har lagts på att få en inredning som präglas av ett övergripande lugn med sobra färgval, karaktärsfulla material av hög kvalitet, distinkta designinslag och en mycket funktionell och flexibel förvaring. Skickliga inredningsdesigner från Whyte Lilja har skapat lägenhetens vackra, genomarbetad interiör. Några av de viktigaste ledorden har varit nordiskt, urbant lugn, jordnära, ärliga material, privat oas och skärgårdsliv. Inredningen har ett tydligt modernt intryck. Färgsättningen är lugn och sober. Ett gråpigmenterat ekgolv i enstav och förvaringen i hall och sovrum är exempel på inredningens höga kvalitet.


BYGGNAD/ENERGI

BYGGNADSÅR
2018


UPPVÄRMNING
BergvärmePLANRITNING


MER INFORMATION

FÖRENING

 

Brf Sjöhuset marinstaden

Brf Sjöhuset erbjuder följande:
I husets entréplan finns garageplatser i två våningar för samtliga boende. Det finns även förråd för uppemot 100 cyklar, ett kylrum lämpligt för exempelvis matleveranser dygnet runt, även då du inte är hemma.
På taket finns en gemensam takterrass. Vid bryggorna direkt framför Sjöhuset erbjuds de boende egna båtplatser. En separat brygga leder ut till föreningens privata kallbadhus med omklädningsrum, bastu, duschar, pentry och ett vardagsrum/matrum. Från bastun nås en pool som hålls isfri året runt och en stor terrass

För mer information, besök föreningens hemsida
https://www.brfsjohuset.se

Garage
Alla lägenheter är garanterade 1 garageplats till kostnad av ca 750 kr/mån

Båtplats
Alla lägenheter är garanterade 1 båtplats till en kostnad av ca 5000-8000 kr/säsong beroende på storlek på båtDOKUMENT

 

EkonomiskPlan
Stadgar


OMRÅDE

I Marinstaden bor i en privat oas, där naturen och lugnet är tongivande trots att det bara är en kort biltur in till Stockholms city. Här kan du ladda batterierna, njuta av solnedgångarna och ta en sväng med båten efter jobbet. Förutom den rogivande utsikten mot vattnet får du även blicka ut över de arkitektritade Sjövillorna som är belägna på de två bryggorna framför Sjöhuset. Marinstaden är unikt med sin kombination av huset på land och sjövillor på vattnet.

Närmst ligger Sickla Köpkvarter som erbjuder ett bra utbud av shopping. Oavsett om du är intresserad av kläder, skor, inredning, elektronik, böcker, spel, sport eller husgeråd hittar du det här. Mindre specialbutiker ligger vägg i vägg med de stora etablerade kedjorna. I deras kvarter kan du också besöka ateljébutiker som inte finns någon annanstans. Nacka Forum är ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i ca 150 butiker, caféer och restauranger. Här finner du full service, så som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. Det finns inte mindre än 1900 parkeringsplatser och här står du de 3 första timmarna gratis.

Närmaste busshållplats är Tallidsgården och ligger på ca 850 meters avstånd från området. Hållplatsen trafikeras av buss 469 som går mellan Finnberget och Nacka sjukhus via Sickla station, Nacka station och Nacka Forum. Linjen trafikeras på vardagar. Från bland annat Nacka station, Sickla station och Henriksdalsviadukten kan du byta till Saltsjöbanan. Går man istället till Finntorp kan man ta sig till T-centralen på 16-24 minuter i rusningstrafik. Här finns även nattbuss. Från Finntorp kommer man till slussen på ca 14 minuter.


ANSVARIG MÄKLARE


 

Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51
emil.alcut@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •