Brunnsgatan 4, 2tr (hiss)

Arkitektritad - Toppskick - Balkong

Norrmalm - Stureplan · 3.5 rum / 118 m²
Pris: 9 975 000 kr eller bud / Avgift: 3 676 kr

FAKTA

Topprenoverad och arkitektritad lägenhet med våningskänsla ett stenkast från Stureplan. Välplanerad planlösning med en genomgående smakfull interiör. Härligt och rymligt vardagsrum och stort påkostat kök med matplats som borgar för goda sällskapsytor. Stor balkong mot en lugn och trevlig innergård. Generöst badrum i lyxig kalksten. Denna lägenhet bör absolut ses och upplevas!


VISNING

sön 18/11 · kl 14.00 – 14.30

Brunnsgatan 4, 2tr (hiss)

Bostadsrätt

3.5 RUM

118 m²

3 676 kr/m Inkl. Värme & VA och Bredband

8.111%

2 AV 4 Hiss finns

9 975 000 kr eller bud

Lägenhetsnr: 1202


Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51

emil.alcut@ekenstam.com


BILDER


RUMSBESKRIVNING

ALLMÄNT: Lägenheten är i toppskick med fantastiska detaljer såsom högt till tak, infällda spotlights och genomgående renoverad med exklusiva materialval som ger ett högkvalitativt hem - Härlig balkong mot den mysiga innergården.

ENTRÉ/HALL: Stor välkomnande möblerbar hall med värmegolv av ljus marmor och infällda spotlights i taket - Plats för ytterkläder och skor samt ingång till ett mindre rum som idag nyttjas som arbetsrum.

VARDAGSRUM: Vackert vardagsrum i sobra färger med stort modernt fönsterparti – Plats för stor soffgrupp och charmigt valv öppnar upp till köket som ligger i fil.

MASTER BEDROOM: Stort och rymligt sovrum – Generös förvaring i platsbyggd garderobsvägg med inbyggd TV.

KÖK: Exklusivt kök med matplats om 4-6 personer – Arbetsytor i ljus marmor och trä, maximal förvaring bakom högblanka luckor - Vinkyl, induktionshäll och Side by Side kyl och frys.

BADRUM: Stort badrum i lyxigt kakel och påkostade materialval – Bubbelbadkar med inbyggd vinkyl – Separat dusch – Stor spegel – Platsbyggd kommod med handfat – Tvättmaskin, torktumlare och golvvärme.

SOVRUM 2: Rymligt sovrum med utgång till balkong mot mysig innergård - Vacker färgglad tapet på väggarna - Plats för säng med sängmöbler och skrivbord - Ingång till gäst-wc utrustad med wc, handfat och värmegolv.

BLANDAD INFORMATION: Tillgång till internet och TV via Telia och Com Hem, kostnad för internet ingår i avgiften – Ett källarförråd om ca 5 kvm tillhör lägenheten - Tvättstuga finns även i separat hus på innergården - Cykelställ finns på innergården – Barnvagnsrum finns på innergården.


BYGGNAD/ENERGI

BYGGNADSÅR
1907


UPPVÄRMNING
Fjärrvärme


ENERGIDEKLARATION
Utfärdad den 8 juli 2009


ENERGIPRESTANDA
105 kWh/m² (Atemp) och årPLANRITNING


MER INFORMATION

FÖRENING

 

Brf Österbotten 9

Brf Österbotten 9 är en äkta förening med mycket god ekonomi. Föreningen förvärvade fastigheten år 2000 och upplåter sammanlagt 14 bostadsrätter samt tre lokaler som inbringar goda intäkter till föreningen. Föreningen lät sänka avgiften med 5 % under våren 2018 samt amorterade 1,5 Mkr år 2017

Genomförda renoveringar:
2018 – OVK genomförts, ny ventilationoch nytt kök i en av lokalerna.
2017 – Trappuppgångar i gårdshusen.
2016 – Utbyte av maskiner i tvättstugan.
2015 – Ombyggnation av hiss. Reparation av delar av tak.
2014 – Ny ventilation i en av lokalerna.
2012 – Nya fönster mot Brunnsgatan.

Genomgripande renovering/ombyggnad inklusive stambyte utfördes 1985/1986. Löpande underhåll och renoveringar har utförts. Något större underhållsbehov föreligger ej.

Föreningens utrymmen:
Föreningens tvättstuga på innergården är tillgänglig för samtliga medlemmar. Tvättstugan bokas genom att skriva upp tider mellan 8 till 21 i en bokningspärm i tvättstugan.
Varje lägenhet kommer med ett tillhörande källarförråd.

Föreningen har ett gemensamt cykelrum och barnvagnsrum, beläget i trapphuset till höger över innergården. Cykelställ finns på innergården och ytterligare ett cykelrum finns i källaren.

Gårdsplats/innergård:
Det finns en mysig planterad innergård med utemöbler och grillmöjligheter under sommaren som bokas via bokningspärm i tvättstugan.

Parkering:
Boendeparkering i området. Tillstånd ansökes hos Stockholms stad. Parkeringshus finns i området, bland annat David Bagare och Väderkvarnen (båda på Brunnsgatan).DOKUMENT

 

Stadgar
Årsredovisning 2017


OMRÅDE

På Brunnsgatan bor du på ett lugnt och mycket bekvämt läge med enbart några steg från citypulsen och Humlegården. Här finns Stureplan, Nordiska Kompaniet, flertalet av Stockholms populäraste butiker, restauranger, barer och caféer. Härifrån når man även Stockholms alla stadsdelar med en kortare promenad. Urvalet av kommunikationer är enormt - flera tunnelbanestationer och stora busslinjer inom några minuters räckhåll


ANSVARIG MÄKLARE


 

Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51
emil.alcut@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •