Östermalmsgatan 31

Välplanerad - Toppskick - Högt till tak

Östermalm · 3 rum / 83 m²
Pris: 7 650 000 kr eller bud / Avgift: 3 365 kr

FAKTA

Tillfälle att förvärva en mycket yteffektiv trea i en lugn och harmonisk del av Östermalm. Genomgående välplanerad, stambytt i samband med renovering och generös takhöjd. Välbevarade sekelskiftesdetaljer, kök och sällskapsrum i fil, badrum och gäst-wc. Två vackra kakelugnar och fönster med ljusinsläpp från flera vädersträck. Mycket välskött fastighet med skuldfri förening. Bör ses och upplevas!


Östermalmsgatan 31

Bostadsrätt

3 RUM

83 m²

3 365 kr/m inkl vatten och kabel-tv

1.949%

0 AV 5 Hiss finns

7 650 000 kr eller bud

Lägenhetsnr: 1002


Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51

emil.alcut@ekenstam.com


BILDER


RUMSBESKRIVNING

Hall
Ljus välkomnande hall med avhängning i platsbyggd garderob. Praktisk ljusgrå sten på golvet och ljus färg på väggarna. Från hallen nås lägenhetens gästtoalett.

Badrum
Påkostat badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme, vägghängd WC och praktisk tvätt pelare med tvättmaskin med torktumlare. Badkar med härlig regndusch och en nisch in i väggen för förvaring. Vägghängd dubbelkommod med underskåp för bra förvaring. Infällda spotlights i taket.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med två stora fönster för ett fint ljusflöde. Plats för större sällskapsgrupp och andra möbler. I ena hörnet finns vacker kakelugn och på golvet ligger vackra furutiljor.

Kök
I fil med vardagsrummet finns det stilrena och välplanerade köket från Kvik. Sobra vita luckor med dolda handtag och ljus bänkskiva i komposit. Gott om både arbetsytor samt förvaring och den maskinella utrustningen består av; spishäll, ugn, mikro samt integrerad diskmaskin och kyl/frys. Ovanför ugnen finns en exklusiv vinkyl som rymmer upp till 22 flaskor. Matbordet har en given plats mitt i rummet och här ryms med enkelhet ett tiotal gäster. Ytterligare en välbevarad kakelugn står placerad i ena hörnet.

Barnrum
Ett av de två sovrum som finns i lägenheten används idag som barnrum. På golvet ligger samma snygga furutiljor som i vardagsrum och kök och väggarna är målade i ljus blå ton.

Master bedroom
Master bedroom ligger mot den lugna innergården. Här finns gott om förvaring i platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. På golvet ligger en skön heltäckningsmatta.

Övrigt
Hela lägenheten är stambytt i samband med renoveringen under 2017.
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5 kvm.


BYGGNAD/ENERGI

BYGGNADSÅR
1898


UPPVÄRMNING
Fjärrvärme


ENERGIDEKLARATION
Utfärdad den 17 april 2009


ENERGIPRESTANDA
153 kWh/m² (Atemp) och årPLANRITNING


MER INFORMATION

FÖRENING

 

Brf Vakteln 1

Brf Vakteln 1 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1985 och innefattar adresserna Östermalmsgatan 31, Rådmansgatan 10 och Danderydsgatan 22. Föreningen upplåter 45 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet med hyresrätt.

Gemensamhetsutrymmen
Tvättstuga, grovsoprum, cykelförråd och en innergård med grill.

Föreningen är mycket välskött och har stabil ekonomi, man är helt skuldfri.
Inga avgiftsförändringar är planerade.

En balkonggrupp har bildats i föreningen och man ser i nuläget över möjligheter till att bygga balkonger.

Genomförda renoveringar
1971 - Omfattande renovering, Stambyte
1995 - Renovering av tvättstuga
2000 - Fasadrenovering
2002 - Renovering av hissar
2011 - Trapphusrenovering

Tv/Bredband
Fastigheten är ansluten till Com Hem vars baspaket ingår i avgiften. Bredbands uppkoppling tecknas individuellt på egen bekostnad.

För mer detaljerad information se https://vakteln1.se/DOKUMENT

 

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2017


OMRÅDE

Lugnt läge i hjärtat av Östermalm med närhet till grönska och lugn i Humlegården och med Stureplans puls ett stenkast bort. Allt du önskar av service, restauranger, caféer, trevliga uteserveringar och affärer inom bekvämt avstånd samt Djurgården för promenader. Här finns allt i kommunikationsväg med såväl bussar och tunnelbana.


ANSVARIG MÄKLARE


 

Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51
emil.alcut@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •