Rösundavägen 4

Högt läge - Toppskick - Sjöutsikt

Saltsjöbaden · 2 rum / 78 m²
Pris: 5 450 000 kr / Avgift: 3 803 kr

FAKTA

Tillfälle att förvärva en generös trea utöver det vanliga. Belägen i den vackra fastigheten badhotellet i hjärtat av Saltsjöbaden. Genomgående i toppskick med stort socialt kök, sovrum med platsbyggd walk in closet och två wc. Balkong med fantastisk utsikt och egen parkeringsplats ingår i avgiften.


Rösundavägen 4

Bostadsrätt

2 RUM

78 m²

3 803 kr/m

2.538%

4 AV 5 Hiss finns

5 450 000 kr

Lägenhetsnr: 1302 Driftskostnader:
El: 3 900 kr/år, Försäkring: 3 000 kr/år,
Summa: 6 900 kr/år


Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51

emil.alcut@ekenstam.com


BILDER


RUMSBESKRIVNING

Lägenheten disponeras enligt följande

Hall
Välkomnande hall med vackert just stengolv och gott om plats för ytterkläder och skor. Platsbyggda garderober med beslag av mässing. Rum att inreda med hallmöbler om man önskar.

Kök
Smakfullt kök med generös rymd. Inrett med exklusiva svarta fronter och guldfärgade beslag. Utrustat med side by side kyl och frys, ugn, integrerad micro och integrerad diskmaskin. Mörk träparkett på golvet och utgång till lägenhetens härliga balkong. Köket rymmer även matplats för större sällskap.

Sällskapsrum
I hjärtat av bostaden återfinns det stora sällskapsrummet. Generöst med plats för soffgrupp, skrivbordshörna och tavlor. Fint ljusinsläpp från fönsterpartier och en bred dörröppning till köket bidrar till en känsla av öppen planlösning.

Sovrum
Via vackra dubbeldörrar nås sovrummet. Heltäckningsmatta skapar en härlig atmosfär och direkt access till badrum skapar bekvämlighet. Plats för stor säng med sängmöbler. Ingång till härlig platsbyggd walk in closet.

Badrum
Ensuit badrum med stilrent kaklade väggar och golv. Dusch med glasväggar, wc och handfat.

Tvättrum/Gäst wc
Kombinerad gäst wc och tvättrum utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Stilrent vitt kakel på väggar och golv. Wc och handfat med spegel.

Övrigt
Lägenhetens härliga balkong är ca 8 kvm stor och nås av solen runt 13:00 tiden och stannar resten av dagen.
Till lägenheten hör en parkering på framsidan som ingår i avgiften.
Tillhörande källarförråd på ca 6 kvm.


BYGGNAD/ENERGI

BYGGNADSÅR
1903 Totalrenoverad 2005


UPPVÄRMNING
Bergvärme


ENERGIDEKLARATION
Utfärdad den 3 september 2009


ENERGIPRESTANDA
151 kWh/m² (Atemp) och årPLANRITNING


MER INFORMATION

FÖRENING

 

Brf badhotellet

Föreningen Brf Badhotellet är en äkta bostadsrättsförening och registrerades 2004. Föreningen förvärvade då fastigheten och den totalrenoverades. Föreningen består idag av 23 bostadsrätter samt en lokal som upplåts med hyresrätt.

Underhåll av fastigheten sker löpande enligt upprättat schema.

Inga avgiftshöjningar är inplanerade.

För medlemmarna finns ett cykelförråd, förråd för vinterdäck och sommardäck samt ett generöst soprum.

Leverantör av kabel-tv och internet är ComHem
DOKUMENT

 

Stadgar.pdf
Årsredovisning2016
Energideklaration


OMRÅDE

I hotellviken är det nära till allt samtidigt som vacker natur och badstränder finns alldeles inpå knuten. Du kan bland annat besöka trevliga Erstaviks gård, Restaurangholmen, Baggensudden eller promenera vid Vårgärdssjön. Erstavikens reservat erbjuder också flera fina promenadstigar, motionsspår och vackra sjöar. I närheten finns en golfbana med både 18- och 9-hålsbana, tennisklubb med inomhus- och utomhusbana samt en skidanläggning med slalomklubb. Inom Saltsjöbadens IF kan du bland annat träna fotboll, simning, ishockey och friidrott. För seglaren finns det välkända KSSS, Sveriges äldsta och största segelsällskap. I Saltsjöbadens centrum finns flera olika butiker och annan service som vårdcentral, barnavårdscentral, folktandvård, bibliotek, gym och restauranger. I området finns både skolor och förskolor. Kommunikationerna är goda och du tar dig snabbt med buss eller med Saltsjöbanan direkt till Slussen.


ANSVARIG MÄKLARE


 

Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51
emil.alcut@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •