Costa de la Calma

Trädgård - lugn - pool

Mallorca · 6 rum / 293 m²
Pris: 800 000 EUR eller bud

FAKTA

REF TH05913 Villa belägen i Costa de la Calma, mellan Santa Ponsa och Peguera. Lugnt villaområde med ca 400 meter till havet. Palma och flygplatsen når du snabbt med bil via motorvägen och det tar ca 20 respektive 30 minuter från Costa de la Calma. I Santa Ponsa finns all tänkbar närservice året om i form av mataffärer, restauranger, barer, apotek och bank. Härifrån har du även nära till golf och strand. Stor sluttande naturtomt med möjlighet att bygga ytterligare vid behov, pool på 49 kvm och sydvästläge, terrasser samt garage och parkeringsmöjligheter. Tomten omgärdas av en mur och är relativt fri från insyn, med endast en granne på baksidan, då resterande del vetter mot ett grönområde. I området bor både året runt- samt semesterboende. Huset är byggt 1978 och i behov av uppfräschning/renovering. Perfekt boende för den större familjen eller två familjer som vill dela boende på Mallorca.


Mallorca, Costa de la Calma, Spanien

Villa

6 RUM

293 m²

1848 M²

Friköpt

Nej

800 000 EUR eller bud

Driftkostnader:


Torkel Hellberg

Managing director (Palma Mallorca office)

08 559 222 66

torkel.hellberg@ekenstam.com


BILDER

VISA ALLA BILDER

RUMSBESKRIVNING

Villa med stor naturtomt och pool i lugna Costa de la Calma, endast 20 minuter med bil från Palma. På entréplan välkomnas du av en stor och ljus hall med högt i tak och den svängda trappan upp till övervåningen. Till vänster sida ligger de tre sovrummen samlade och delar på ett badrum med badkar. Samtliga sovrum rymmer dubbelsängar och har platsbyggda garderober. På motsatt sida finner du husets sociala ytor med rymligt kök och anslutande matsal, samt vardagsrum med öppen spis. Samtliga dessa rum har utgång till täckta terrasser. I anslutning till hallen finns även en gäst WC. På övervåningen finner du ett allrum med utgång till takterrassen, samt ett sovrum med badrum en suite. Källarplanet fördelar sig på garage, pannrum, arbetsrum/gästlägenhet med förvaringsmöjligheter samt ett mindre badrum. Detta rum har en egen exteriör ingång. Vattenburna element samt luftkonditionering i vardagsrum och sovrum.


BYGGNAD/ENERGI

1978

2-glas, vissa enkelglas

Puts

77,6 kWh/m² (Atemp) och år


PLANRITNING


MER INFORMATION

JA - Pool från 2002 på 49 kvm med soldäck

125 m²

Takterrass samt diverse terrassytor som omger villanDOKUMENT

 


OMRÅDE

Avstånd

Centrum: 1200 m Shoppingcenter: 1200 m Flygplats: 30000 m Golfbana: 1600 m Havet: 400 m Strand: 800 m Mataffär: 1000 m Pool: 0 m


ANSVARIG MÄKLARE


 

Torkel Hellberg

Managing director (Palma Mallorca office)

08 559 222 66
torkel.hellberg@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •