El Terreno | Palma

Nytt bostads- och hotellkoncept med 13 exklusiva lägenheter i Palma

Mallorca · 3 rooms / 118 m²
Price: 750 000 EUR Fast pris!

OVERVIEW

På Terreno Studios erbjuder vi ett modernt boende i en form av en bostad där varje lägenhet är komplett inredd redan från början med alltifrån sängar och soffa till handdukar och kastruller - allt för att du ska kunna njuta fullt ut redan från dag ett när du har fått nyckeln till din nya lägenhet.

I området El Terreno har vi nöjet att tillsammans med Hemi & Partners exklusivt kunna erbjuda Terreno Studios, ett helt nytt bostads- och hotellkoncept med 13 exklusiva lägenheter. El Terreno ligger i sluttningen vid Bellverskogen och hela stadsdelen genomgår just nu en förnyelse och spås bli det nya heta området i Palma. Grundidén är enkel – när du inte bor i lägenheten hyr vi ut den åt dig som en hotellsvit. Intäkterna kan du använda att betala av ditt lån, amortering eller månadsavgift som utgår för varje lägenhet. Och med tanke på att hotellmarknaden i Palma är glödhet, gagnar det för att lägenheten i princip kommer att finansiera sig själv. Vår tanke är vi kommer att agera som ett hotell med all service som det innebär, till exempel städning, roomservice, concierge, garage med mera. Kort sagt, allt det där sköna som finns tillgängligt när du bor på ett bra hotell. Men samtidigt så kommer du att kunna ta del av alla fördelarna som finns med att ha en lägenhet – eget kök, extra sovplatser och förvaring av dina personliga saker etc. På Terreno Studios erbjuder vi ett modernt boende i en form av en bostad där varje lägenhet är komplett inredd redan från början med alltifrån sängar och soffa till handdukar och kastruller - allt för att du ska kunna njuta fullt ut redan från dag ett när du har fått nyckeln till din nya lägenhet. LÄGENHET 11: Perfekt planerad 3:a med hall och separat gäst-wc. Stort öppet kök med köksö och matplats för 6 personer. Vardagsrum med bäddsoffa och terrass mot hamnen med utsikt. Även fransk balkong. Sovrum med egna badrum samt utgång till terrassen. Total yta 118 kvm, varav terrass 19 kvm. Månadsavgift 550 Euro (underhåll och skötsel). För ytterligare information, uträkningar och planritningar för samtliga lägenheter, vänligen besök: http://hemi-partners.com/project/terreno-studios/


Mallorca, El Terreno | Palma, Spanien

Apartment

3 ROOMS

118 m²

3 out of 5

Yes

750 000 EUR Fast pris!

Running cost:


Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51

emil.alcut@ekenstam.com


PHOTOS

SHOW ALL PHOTOS

DESCRIPTION

LÄGENHET 11: Perfekt planerad 3:a med hall och separat gäst-wc. Stort öppet kök med köksö och matplats för 6 personer. Vardagsrum med bäddsoffa och terrass mot hamnen med utsikt. Även fransk balkong. Sovrum med egna badrum samt utgång till terrassen. Total yta 118 kvm, varav terrass 19 kvm.


BUILDING/ENERGY DESCRIPTION

2017

2-glas


FLOOR PLAN


MORE INFORMATION

JA - Gemensam pool och terrass, samt takterrass med havsutsikt.

19 m²
AREA

DISTANCES


AGENT


 

Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51
emil.alcut@ekenstam.com

MAP

  • SHARE WITH A FRIEND
  •  
  •