Illetes

Pool - Havsutsikt - Terrasser

Mallorca · 3 rum / 110 m²
Pris: 785 000 EUR eller bud

FAKTA

REF TH06072 Här bor du granne med Medelhavet i omtyckt och välskött förening i populära Illetes. Föreningen består av fyra fastigheter belägna på en udde med saltvattenpool och poolområdet precis vid havet. Området är privat med portvakt 24 timmar om dygnet och har eget tillträde till havet. Nyrenoverad lägenhet med två sovrum, två badrum, fullt utrustat kök. Två terrasser, delvis täckta, och med havsutsikt Till lägenheten hör två parkeringsplatser. I anslutning till bostaden finns två mindre stränder, samt de lite större stränderna i Illetes och Sant Agustí eller Cala Major på bekvämt gångavstånd. Här finner du även den nyrenoverade marinan i Calanova eller utmärkt golf i närheten. Bra kommunikationsmöjligheter med Palma med buss 3’s hållplats utanför grindarna. Unik möjlighet att förvärva modern och trivsam lägenhet med havet på några få meters avstånd!


Mallorca, Illetes, Spanien

Lägenhet

3 RUM

110 m²

Friköpt

1 av 13

Ja

785 000 EUR eller bud

Driftkostnader:


Torkel Hellberg

Managing director (Palma Mallorca office)

08 559 222 66

torkel.hellberg@ekenstam.com


BILDER

VISA ALLA BILDER

RUMSBESKRIVNING

Lägenheten renoverades september 2017 och består av vardagsrum med utgång till terrass i sydostläge med havet på några meters avstånd. Terrassen är delvis täckt och på 7 kvm. Även Master bedroom har utgång till terrass med havsutsikt samt badrum en suite. Ytterligare ett badrum, fullt utrustat kök med vita köksluckor och arbetsbänk i vit sten samt ett andra sovrum. Båda sovrummen rymmer dubbelsäng och har platsbyggda garderober. Genomgående parkettgolv, vitmålade väggar och infällda spotlights.


BYGGNAD/ENERGI

1963

2-glas

Eternit

137,2 kWh/m² (Atemp) och år


PLANRITNING


MER INFORMATION

JA - Gemensam pool och poolområde precis intill havet.

14 m²

Två terrasser med havsutsiktDOKUMENT

 


OMRÅDE

Avstånd

Centrum: 3500 m Shoppingcenter: 2000 m Flygplats: 9000 m Golfbana: 700 m Havet: 0 m Strand: 50 m Mataffär: 50 m Pool: 0 m


ANSVARIG MÄKLARE


 

Torkel Hellberg

Managing director (Palma Mallorca office)

08 559 222 66
torkel.hellberg@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •