Illetes

Havsutsikt - Jacuzzi - Toppskick

Mallorca · 3 rum / 59 m²
Pris: 595 000 EUR eller bud

FAKTA

REF TH06098 Unik möjlighet att förvärva en nybyggd taklägenhet med egen privat takterrass i Illetes med fantastisk havsutsikt över Palmabukten och Medelhavet. Våningen är belägen högst upp i fastighet om nio våningar med helt ogenerat läge. Våningen har en terrass på ca 15 kvm belägen i anslutning till vardagsrummet samt en helt privat takterrass om ca 60 kvm. Boendet fördelar sig mellan vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till terrassen. Två sovrum och ett badrum, varav Master bedroom har utgång till terrassen. Båda terrasserna har panoramautsikt över nästan hela Palmabukten. Gott om utrymme för både utomhus- och loungemöbler, samt solsängar. Den större takterrassen har även Pergola för nödvändig skugga under sommarhalvåret och jacuzzi för svalkande bad för långa och sköna dagar i Mallorcas fantastiska klimat. Lägenheten är nu under produktion och inflyttning beräknas kunna ske till sommaren 2019. Lägenheten präglas av genomgående hög standard med stilrena och smakfulla materialval. Öppna ytor med mycket ljusinsläpp där havet och himlen ständigt är närvarande. Nära till stränderna i Illetes och till Purobeach Illetes. Du når även Palma snabbt via taxi, bil eller buss.


Mallorca, Illetes, Spanien

Lägenhet

3 RUM

59 m²

Friköpt

9 av 9

Ja

595 000 EUR eller bud

Driftkostnader:


Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51

emil.alcut@ekenstam.com


BILDER

VISA ALLA BILDER

RUMSBESKRIVNING

Vardagsrum med kök i öppen planlösning. Modernt kök med mycket arbetsyta och förvaringsutrymme. Dessa ytor tillsammans med terrassen på samma plan är som gjorda för att umgås. En trappa upp ligger den stora takterrassen med fantastisk utsikt över Palmabukten. Två sovrum, båda med platsbyggda garderober och där Master bedroom har utgång till terrass. Genomgående vackra trägolv, vitmålade väggar och infällda spotlights med stora fönsterpartier som ger mycket ljusinsläpp och med fina utsikter.


BYGGNAD/ENERGI

1970 Lägenheten renoveras under 2018-19

2-glas

Puts


PLANRITNING


MER INFORMATION

JA - Jacuzzi på takterrassen

85 m²

Terrass på 18 kvm på samma plan som bostaden och ca 67 kvm privat takterrassDOKUMENT

 


OMRÅDE

Avstånd

Centrum: 6000 m Shoppingcenter: 800 m Flygplats: 10000 m Golfbana: 800 m Havet: 200 m Strand: 300 m Mataffär: 200 m Pool: 0 m


ANSVARIG MÄKLARE


 

Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51
emil.alcut@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •