La Bonanova | Palma

Exklusiv villa - Infinitypool - Havsutsikt

Mallorca · 7 rum / 585 m²
Pris: 3 495 000 EUR Fast pris!

FAKTA

REF TH05970 Två mycket exklusiva villor under uppförande av samma byggherre, där det ena huset redan är sålt. Högt belägen i lugna och omtyckta La Bonanova, i västra delen av Palma, har du en fantastiskt utsikt över den intilliggande Bellverparken med sin fästning samt ner mot Palma och hamnen. Stora, öppna ytor för socialt umgänge på entréplan där gränsen mellan ute- och inomhus suddas ut av stora fönsterpartier som ger mycket ljusinsläpp. Rymligt och påkostat kök i öppen planlösning med vardagsrummet, samt gästbadrum och tvättstuga. Väl tilltagna terrassytor som delvis är täckta för välbehövlig skugga och infinity pool med soldäck. På detta plan ligger även ett av bostadens totalt fem rymliga sovrum, med badrum en suite. En trappa upp finner du de resterande fyra sovrummen, alla med platsbyggda garderober och badrum en suite. Två av sovrummen har utgång till egen terrass. På källarplanet ligger garaget med plats för två bilar, stort allrum som med fördel kan användas som gym, tv-och biorum eller kontor. På detta plan finns även bastu och ett badrum. Materialval och design av allra högsta kvalitet. Utmärkt läge med nära till Palmas centrum och hamn, golfbanor samt stränderna väster om Palma i Cala Major, Sant Agustí och Illetes. Du når även flygplatsen snabbt via ringleden runt Palma.


Mallorca, La Bonanova | Palma, Spanien

Villa

7 RUM

585 m²

Friköpt

Ja

3 495 000 EUR Fast pris!

Driftkostnader:


Torkel Hellberg

Managing director (Palma Mallorca office)

08 559 222 66

torkel.hellberg@ekenstam.com


BILDER

VISA ALLA BILDER

RUMSBESKRIVNING

Stora ytor för socialt umgänge på markplan i form av kök och vardagsrum i öppen planlösning, där de stora terrassytorna nås via de öppningsbara fönsterpartierna. Entréplan har även ett rymligt sovrum med badrum en suite, lite separerat från de sociala ytorna. På detta plan finner du även ett gästbadrum. En trappa upp ligger fyra rymliga sovrum, alla med badrum en suite och fina utsikter. Två av sovrummen har tillgång till terrass. Källarplan med allrum, bastu och badrum, samt garage och förrådsutrymme. Våningsplanen förbinds av trappor samt en hiss.


BYGGNAD/ENERGI

2018 Beräknas färdigställd 2019

2-glas

Puts


PLANRITNING


MER INFORMATION

JA - Infinitypool



DOKUMENT

 


OMRÅDE

Avstånd

Centrum: 5000 m Shoppingcenter: 3500 m Flygplats: 10000 m Golfbana: 3000 m Havet: 4000 m Strand: 4000 m Mataffär: 1500 m Pool: 0 m


ANSVARIG MÄKLARE


 

Torkel Hellberg

Managing director (Palma Mallorca office)

08 559 222 66
torkel.hellberg@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •