Paseo Marítimo | Palma

Penthouse - Pool - Takterrass

Mallorca · 7 rum / 313 m²
Pris: 2 750 000 EUR eller bud

FAKTA

REF TH05967 Enorm takvåning belägen på Paseo Marítimo med en fantastisk utsikt över Palmas hamn och bukt. Våningen är på hela 313 kvm och fördelar sig på 4-5 sovrum, rymligt vardagsrum med matsalsdel och öppen spis, fem badrum varav fyra är en suite samt flera terrasser, balkonger och ett allrum/loft i anslutning till takterrassen. Hörnvåning som vetter mot havet och med mycket ljusinsläpp. Takterrass med pool och med stora ytor för utomhusmöbler, loungedel och solsängar. Härifrån kan du betrakta Medelhavet och de lyxyachter och kryssningsfartyg som anländer Palmas stora marina och hamn. Ogenerat läge för lata dagar i solen. Perfekt belägen i början på Paseo Marítimo har du nära till t ex Santa Catalina med saluhall, barer och restauranger, eller Palma centrum. Indraget larmsystem och portvakt. Garageplats och förråd i samma byggnad. Våningen bör upplevas på plats!


Mallorca, Paseo Marítimo | Palma, Spanien

Lägenhet

7 RUM

313 m²

Friköpt

7 av 7

Ja

2 750 000 EUR eller bud

Driftkostnader:


Torkel Hellberg

Managing director (Palma Mallorca office)

08 559 222 66

torkel.hellberg@ekenstam.com


BILDER

VISA ALLA BILDER

RUMSBESKRIVNING

Stor våning med genomgående marmorgolv och vitmålade väggar. Stor potential att utforma våningen efter egna behov. Enormt vardagsrum med havsutsikt som består av tre olika delar som nu nyttjas som matsal, tv-del och vardagsrum. Öppen spis och utgång till långsmal balkong och mindre terrass. Här finner du även fyra rymliga sovrum, tre med badrum en suite och samtliga med egna balkonger. Fullt utrustat kök med plats för matbord. I anslutning till köket finns ett badrum en suite till en “pigkammare” (som kan användas som ett femte sovrum) samt tvättstuga och förråd. En trappa upp finner du ett allrum med kamin samt badrum med dusch. Härifrån har du utgången till takterrassen. Våningen är i behov av viss uppfräschning och uppdatering och har alla förutsättningar att bli ett unikt boende i Palma.


BYGGNAD/ENERGI

1980

Eternit


PLANRITNING


MER INFORMATION

JA - Pool belägen på takterrassen med havsutsiktDOKUMENT

 


OMRÅDE

Avstånd

Centrum: 0 m Shoppingcenter: 400 m Flygplats: 9000 m Golfbana: 6000 m Havet: 0 m Strand: 3000 m Mataffär: 100 m Pool: 0 m


ANSVARIG MÄKLARE


 

Torkel Hellberg

Managing director (Palma Mallorca office)

08 559 222 66
torkel.hellberg@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •