Platja de Palma

Terrass - Havsutsikt - Pool - Garage

Mallorca · 4 rum / 85 m²
Pris: 398 000 EUR eller bud

FAKTA

REF TH06137 Med perfekt läge för dig som söker närhet till strand och bad hittar du denna moderna lägenhet i Platja de Palma, ett stenkast från Palmas akvarium. Belägen på tredje våningen har du viss havsutsikt och fin vy mot den grönskande gården med gemensam utomhuspool och barnpool. Omtyckt och välskött förening med eget garage. En garageplats tillhör lägenheten. Bostaden fördelar sig på tre sovrum, där Master bedroom har badrum en suite och utgång till egen balkong. De två övriga sovrummen delar på ett badrum. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord, samt utgång till terrass på ca 13 kvm i söderläge. Fullt utrustat kök med gott om arbetsyta och förvaringsutrymme, samt plats för mindre matbord. I anslutning till köket finner du tvättutrymme med tvättmaskin och torktumlare. I området finner du en mängd olika restauranger, attraktioner, shoppingcenter och den flera kilometer långa stranden bara runt hörnet. Både flygplatsen och Palma stad nås på 5-10 minuter med bil. Här passerar även flera busslinjer som snabbt tar dig både till flygplatsen och Palmas centrum. Perfekt bostad för t ex barnfamiljen som vill ha strand och bad nära, gemensam pool eller flera attraktioner att välja på i form av t ex nöjesparker och Palmas akvarium. Välkommen på visning!


Mallorca, Platja de Palma, Spanien

Lägenhet

4 RUM

85 m²

Friköpt

3 av 4

Ja

398 000 EUR eller bud

Driftkostnader:


Torkel Hellberg

Managing director (Palma Mallorca office)

08 559 222 66

torkel.hellberg@ekenstam.com


BILDER

VISA ALLA BILDER

RUMSBESKRIVNING

Modern lägenhet i fastighet byggd 2006. Genomgående ljusa stengolv, vitmålade väggar samt infällda spotlights. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Stora skjutbara fönsterpartier mot terrassen som ger mycket ljusinsläpp och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Tre sovrum där två rymmer dubbelsängar, och det tredje enkel- eller våningssäng. Samtliga sovrum har platsbyggda garderober, fönster som går från golv till tak och Master bedroom har utgång till egen balkong mot gatan och badrum en suite. Bostaden disponerar ytterligare ett badrum. Rymligt kök som är fullt utrustat, med gott och arbetsyta och förvaringsutrymme. I anslutning till köket finner du grovkök med tvättmaskin och visst förvaringsutrymme. Luftkonditionering för kyla och värme, indragen fiber, en garageplats samt hiss.


BYGGNAD/ENERGI

2006

2-glas

Puts

37,8 kWh/m² (Atemp) och år


PLANRITNING


MER INFORMATION

JA - Gemensam utomhuspool samt barnpool.

13 m²

3 m²

Terrass mot gemensam trädgård och poolområde. Balkong mot gatan.DOKUMENT

 


OMRÅDE

Avstånd

Centrum: 8000 m Shoppingcenter: 100 m Flygplats: 4000 m Golfbana: 12000 m Havet: 200 m Strand: 200 m Mataffär: 100 m Pool: 0 m


ANSVARIG MÄKLARE


 

Torkel Hellberg

Managing director (Palma Mallorca office)

08 559 222 66
torkel.hellberg@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •