Sant Agustí | Palma

First line - Sydvästläge - Fri från insyn

Mallorca · 4 rum / 127 m²
Pris: 1 500 000 EUR eller bud

FAKTA

REF TH05924 Nyrenoverad lägenhet på andra våningen i fastighet belägen precis vid havet och granne med marinan i Calanova. Här kan du ta morgondoppet precis utanför porten och från terrassen har du fantastisk utsikt över Medelhavet och marinan. Stor vikt har lagts på materialval och design med bl a Gaggenau kök, integrerat ljudsystem från Bose och golvvärme samt luftkonditionering för kyla och värme. Här har du nära till flera bra stränder i både Cala Major, Cas Català och Illetes, samt strandklubbar som Purobeach Illetes och Zhero Beach Club. Hela området genomgår en förändring med nya femstjärniga hotell, upprustning av marinan samt flera nya, mycket exklusiva bostadsprojekt. Du har Palma och dess utbud på tio minuters avstånd med bil. En garageplats och förråd på ca 7 kvm ingår i priset, samt de exklusiva möblerna. Unikt läge precis vid havet som bör upplevas på plats. Välkommen på visning!


Mallorca, Sant Agustí | Palma, Spanien

Lägenhet

4 RUM

127 m²

Friköpt

2 av 5

Ja

1 500 000 EUR eller bud

Driftkostnader:


Torkel Hellberg

Managing director (Palma Mallorca office)

08 559 222 66

torkel.hellberg@ekenstam.com


BILDER

VISA ALLA BILDER

RUMSBESKRIVNING

Stort vardagsrum med kök i öppen planlösning. Stora, skjutbara fönsterpartier mot terrassen på ca 15 kvm gör att gränsen mellan ute och inne suddas ut. Fullt utrustat kök med vinkyl, gott om förvaringsutrymme och arbetsyta. Tre sovrum som alla rymmer dubbelsäng, två av dem med badrum en suite och två med mindre balkonger med havsutsikt. Ytterligare ett badrum finns för gäster. Exklusiva, högkvalitiva materialval samt möbler som ingår i priset, gör detta till ett mycket attraktivt boend precis vid Medelhavt.


BYGGNAD/ENERGI


PLANRITNING


MER INFORMATION

15 m²

3 m²

Terrass med havsutsikt i anslutning till kök och vardagsrum, samt två mindre balkonger i anslutning till två av sovrummen, också de med havsutsikt.DOKUMENT

 


OMRÅDE

Avstånd

Centrum: 4000 m Shoppingcenter: 2500 m Flygplats: 14000 m Golfbana: 1500 m Havet: 10 m Strand: 300 m Mataffär: 200 m


ANSVARIG MÄKLARE


 

Torkel Hellberg

Managing director (Palma Mallorca office)

08 559 222 66
torkel.hellberg@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •