Libbyvägen 4

Arktektritat - Toppskick - Attraktivt läge

Gribbylund · 4 rum / 180 m²
Pris: 9 275 000 kr eller bud

Budgivning pågår

FAKTA

Välbelägen villa i toppskick med plan och barnvänlig tomt. Huset är toppmodernt och har en genomgående smakfull och stilfull interiör. Suverän planlösning med härliga sällskapsutrymmen och väl proportionerade sovrum. Här finns även goda utbyggnadsmöjligheter. Detta hus bör absolut ses och upplevas!


BUDGIVNING

Budgivning pågår

Libbyvägen 4

1-familjs friliggande villa

4 RUM

180 m² + 41 m²

1788 m²

Friköpt

9 275 000 kr eller bud

Driftkostnader: Övrigt: 30 000 kr/år

Summa driftkostnad: 30 000 kr/år

Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51

emil.alcut@ekenstam.com


BILDER


RUMSBESKRIVNING

Entré plan
Stor och välkomnande hall med exklusivt stengolv, dörr av glas för ökat ljusinsläpp, ljusa färger på väggarna och ett stort badrum inredd med dusch. Vidare in till husets sällskapspel med fantastiskt ljusinsläpp från stora härliga panoramafönster, öppna och sociala ytor mellan kök, matsal och sällskapsrum. Här finns också utgång till den soliga träbelagda terrassen.

Det smakfulla köket har gott om förvaring bakom vita fronter och svarta vitvaror, samtliga från Bosch. Köksö och bänkskiva i svart sten. Hela entréplanets golv är av stilren massiv ekparkett.

Övre plan
På övre planet finns husets sovrum och ett generöst badrum med badkar, dusch, wc och dubbelhandfat i väl utvalda material. De tre sovrummen är mycket generösa, samtliga inredda i vackra färger, massiv träparkett och med gott om plats för stor säng med sängmöbler.

Master bedroom har mörkläggande rullgardin för en god natts sömn, en generös walk in garderob och privat wc. Hela övre planet har ett flertal panorama fönster för maximalt ljusinsläpp.


BYGGNAD/ENERGI

FASTIGHETSBETECKNING
Pallen 90


BYGGNADSÅR
2013


UPPVÄRMNING
Vattenburen, luftvärmepump


ENERGIDEKLARATION
Utfärdad den 16 maj 2013


ENERGIPRESTANDA
55 kWh/m² (Atemp) och år



PLANRITNING


MER INFORMATION

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp



DOKUMENT

 

Energideklaration.pdf


OMRÅDE

Gribbylund är ett härligt grönskande område med ett behagligt avstånd från Stockholms innerstad. Idag består Gribbylund av många nyproducerade hus såväl villor som radhus i en blandning med äldre bebyggelse. Rönningesjön som gränsar mot Gribbylund erbjuder en mängd fritidsaktiviteter som promenadvägar med vacker natur, motionsanläggning och kaffestugan i Rönninge By med sin levande lantgård. Ängsholmsbadet med sina badbryggor och sandstränder är populärt på sommaren och på vintern tar du en skridskotur på isen. För shopping har du nära till det stora utbudet i Täby centrum, Arninge stormarknader samt Gribbylunds egna centrum med mataffär, café, pizzeria, frisör, bibliotek mm. Idag är Gribbylund ett av Täbys mer attraktiva områden med sin närhet både till skärgården, Arlanda och Stockholm innerstad.

Med buss tar du dig smidigt till Danderyds sjukhus, Täby centrum, Mörby centrum och Arninge centrum. Roslagsbanan är Visinge eller Viggbyholms station och hit går många av de boende för att främst färdas till Stockholms innerstad på 20 min. För mer information om kommunala färdmedel se www.sl.se


ANSVARIG MÄKLARE


 

Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51
emil.alcut@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •