Uthamravägen 77

Nybyggt - Modernt - Sjöutsikt

Uthamra · 7 rum / 214 m²
Pris: 7 950 000 kr eller bud

FAKTA

Tillfälle att förvärva en helt nyproducerad villa i modern design med sjöutsikt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönsterpartier för fantastiskt ljusflöde, fyra bra sovrum och två badrum varav ett med relaxhörna. Träklädd solig terass och plats för flera bilar. Huset bör ses och upplevas!


VISNING

sön 18/11 · kl 11.45 – 12.15

Uthamravägen 77

1-familjs friliggande villa

7 RUM

214 m² + 0 m²

1208 m²

Friköpt

7 950 000 kr eller bud

Driftkostnader: VA: 5 000 kr/år Renhållning: 2 000 kr/år Värme: 35 000 kr/år

Summa driftkostnad: 42 000 kr/år

Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51

emil.alcut@ekenstam.com


BILDER

VISA ALLA BILDER

RUMSBESKRIVNING

Entréplan
Välkomnande entréplan med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Öppna och sociala ytor mellan kök, matsal och sällskapsdel. Smakfullt inredd med genomgående värmegolv (vattenburen), ljust målade väggar, fullt utrustat kök med integrerade vitvaror bakom vita snygga fronter. Utgång till stor terass i soligt läge med gott om plats att inreda med utemöbler, grill och växter. På entréplanet finner man även stort badrum med relax hörna samt tvättstuga med med tvättmaskin, torktumlare och generös förvaring i flera garderober. Intill hallen ligger gäst-wc och gäst rum.

Övre planet
På övre planet finns tre bra sovrum, samtliga med fönster för både utsikt och ljusinsläpp och två med platsbyggda garderober. Ett generöst badrum utrustat med dusch, wc och dubbelhandfat i väl utvalda material. Ytterligare ett rum att nyttja som kontor samt en stor walk in closet med platsbyggda garderober. Hela det övre planet har golv av vacker träparkett och ljust målade väggar.

Uppvärmt garage med plats för tre bilar.


BYGGNAD/ENERGI

FASTIGHETSBETECKNING
Uthamra 1:14


BYGGNADSÅR
2018


UPPVÄRMNING
BergvärmePLANRITNING


MER INFORMATION

3-glas

Trä

Plåt

Kommunalt/enskilt sommarvatten. Kommunalt avloppDOKUMENT

 


OMRÅDE

Naturskönt, barnvänligt villaområde med utsikt över Vallentuna sjön och närhet till dagis och skolor. Bra kommunikationer med buss till Täby C samt Mörby C. Promenadavstånd till Roslagsbanan som tar dig till Stockholm Östra station, tågen går var 15:e min på vardagar till 21:00 och på kvällar och helger var 30:e min. I Vallentuna Centrum finns all tänkbar närservice.


ANSVARIG MÄKLARE


 

Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51
emil.alcut@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •