Mössebergsvägen 20

Bromma · 1.5 rum / 44 m²
Pris: 2 550 000 kr utgångspris / Avgift: 3 114 kr

FAKTA

Välkommen till denna fina lägenhet om 44 kvm med en skön balkong. Lägenheten är välplanerad med vackra originaldetaljer så som fiskbensparkett, generös takhöjd och stora fönsterpartier i två väderstreck bidrar till ett fint ljusflöde som i kombination med de ljusa materialvalen skapar en härlig känsla av rymd. Bostaden är i mycket gott skick med genomgående nymålade ytskikt. Här finns ett stilrent kök med utgång till balkong, rymligt allrum med sovalkov , helkaklat badrum från hall finner du "walk in closet". Möjlighet finns till att bygga om lägenheten till en 2:a. Välskött förening med solid ekonomi. Varmt välkomna på visning!


Mössebergsvägen 20

Bostadsrätt

1.5 RUM

44 m²

3 114 kr/m Inkl. vatten och värme

0.068%

1 AV 3

2 550 000 kr utgångspris

Lägenhetsnr: 1001 Driftskostnader:
El: 150 kr/år, Försäkring: 100 kr/år,
Summa: 250 kr/år


Ulf Friberg

Reg.Fastighetsmäklare

0732-59 59 01

ulf.friberg@ekenstam.com


BILDER

VISA ALLA BILDER

RUMSBESKRIVNING

HALL
Välkomnade hall med goda avhängningsmöjligheter och bra plats för övrig möblering. Här finns även en "walk in closet" Ljusa målade väggar och fiskbensparkett.

KÖK
Smakfullt och trivsamt kök med vita skåpluckor, bra arbetsytor och gott om förvaring, Köket är stort och rymligt med maskinell utrustning bestående av ugn, gashäll, spisfläkt och kyl/frys. Matplats för 4-5 personer. Furugolv.

ALLRUM
Stort och luftigt allrum med rejäl sovalkov. Fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti! Här märks den gedigna takhöjden från byggåret och rummet möbleras enkelt upp med soff- och tv-möblemang samt säng. Vacker fiskbensparkett och ljusa väggar.

BADRUM
Stambytt badrum i ljust helkaklat utförande med fönster som erbjuder vädringsmöjligheter. Här finns dusch, wc, handfat med kommod samt spegelskåp. Framdragen el för installation av tvättmaskin.


BYGGNAD/ENERGI

BYGGNADSÅR
1936


UPPVÄRMNING
FjärrvärmePLANRITNING


MER INFORMATION

FÖRENING

 

BRF Ållebergshöjden 9

BRF Ållebergshöjden 9 är en äkta bostadsrättsförening med 12 lägenheter i Stockholm. Föreningen bildades år 1995DOKUMENT

 

Stadgar Mössebergsvägen 20.pdf
Årsredovisning.pdf


OMRÅDE

Traneberg ligger med sin natur och grönområden endast en bro från innerstaden och Kungsholmen samtidigt som ni har alla fördelar med den lugna förorten. På ett par minuter promenerar ni ner till vattnet vid Minneberg där det finns flera fina badplatser med brygga och en båtklubb.

Bara några minuter bort från lägenheten har ni även Tranebergsplan med bland annat ett apotek, och Alviks torg. Alviks Torg erbjuder caféer, butiker, banker, två gym, SALK-hallen, ICA och ett par högklassiga restauranger vid vattnet. Vid Tranebergsplan finns pizzeria, vårdcentral och apotek samt stora tennishallen SALK, SATS-gym och flertalet promenadstråk ut med vattnet och mot gamla Bromma.

Traneberg är ett mycket trevligt och lugnt område så är också de goda kommunikationerna ett starkt skäl till att folk väljer att bosätta sig här.
Kommunikationerna är mycket goda då så gott som alla tunnelbanetåg utmed gröna linjen passerar Alvik. Vidare går tvärbanan från Alvik åt ena hållet mot Liljeholmen (röd tunnelbanelinje), Årstaberg (pendeln) och vidare bort mot Gullmarsplan och Sicka Udde. Åt andra hållet går tvärbanan till Solna/Sundbyberg.


ANSVARIG MÄKLARE


 

Ulf Friberg

Reg.Fastighetsmäklare

0732-59 59 01
ulf.friberg@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •