Invernessvägen 13 J

Vindsvåning - Totalrenoverad - Egen brygga

Stocksund · 3 rum / 115 m²
Pris: 7 950 000 kr eller bud / Avgift: 4 334 kr

FAKTA

Tillfälle att förvärva en exklusiv nyrenoverad trea med utsikt över Edsviken. Genomgående ljus och välplanerad med två bra sovrum, stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök och två badrum i marmor. Egen parkering ingår samt bygglov för takterrass. Båtplats finnes.


Invernessvägen 13 J

Bostadsrätt

3 RUM

115 m²

4 334 kr/m inkl värme och vatten

0.120%

3 AV 3

7 950 000 kr eller bud


Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51

emil.alcut@ekenstam.com


BILDER

VISA ALLA BILDER

RUMSBESKRIVNING

Entré:
Golv i carraramarmor med vattenburen golvvärme - 3,5 meter i takhöjd - Garderober för förvaring av ytterkläder - Trappa i ek med infälld belysning i väggen.

Övre hall:
Golv i vitkalkad ek i hela plank - Vita snickerier - Väggar målade i ”Fransk Champagne” - Tavelvägg med infälld belysning.

Master Suite:
Golv i vitkalkad ek i hela plank - Ljusgrå snickerier - Vägar målade i ”Fransk Champagne” - 2,8 meter i takhöjd - Walk-Through-Closet med rikligt med förvaring i garderober - Sovrum med dubbla kommoder i direkt anslutning till badrum med dusch och vägghängd toalett - Badrum med carrarramarmor på vägg och golv.

Walk-In-Closet
Golv i vitkalkad ek i hela plank - Vita snickerier.

Kök:
Golv i vitkalkad ek i hela plank - Ljusgrå snickerier - Vägar målade i ”Fransk Champagne” - Kök i öppen planlösning mot vardagsrum, kökssnickerier i ljusgrått med inbyggda vitvaror, bänkskivor i vitkalkad ek, bardisk mot allrum med bänkskiva i vitkalkad ek.

Vardagsrum:
Golv i vitkalkad ek i hela plank - Vita snickerier - Väggar målade i ”Fransk Champagne” - Stor taklanternin med dubbla öppningsbara takfönster med elektriska solskyddsgardiner, dessa styrs med fjärrkontroll - Plats för öppen spis/braskamin - Utgång till stor södervänd balkong.

Sovrum:
Golv i vitkalkad ek i hela plank - Vita snickerier - Väggar målade i ”Fransk Champagne” - Förvaringsvägg med inbyggd skrivplats.

Inre hall med elektriskt öppningsbart takfönster - Badrum med dusch, toalett, tvättmaskin och torktumlare, carrarramarmor på vägg och golv - Sovrum med garderober och liten arbetsplats vid fast bänkskiva.

Balkong:
Stor södervänd balkong med utmärkt vattenkontakt, räcke i glas, trätrall - Hela balkongbjälklaget är förstärkt och isolerat som förberedelse för eventuell inglasning av en del eller hela balkongen.

Takterass:
Bygglov för takterass om ca 35 kvadratmeter ovan Master Suite finns - Taket är förberett för att lägga trätrall och förstärkt för att klara ett mindre utomhusbad - Dörr ut är installerad.


BYGGNAD/ENERGI

BYGGNADSÅR
1959


UPPVÄRMNING
Bergvärme


ENERGIDEKLARATION
Utfärdad den 13 september 2010


ENERGIPRESTANDA
266 kWh/m² (Atemp) och årPLANRITNING


MER INFORMATION

FÖRENING

 

Brf Stocksundstrand

Brf Stocksundstrand är en äkta förening som förvärvade fastigheten 2008. Föreningen upplåter 8 lägenheter och 2 lokaler med bostadsrätt. Föreningen har inga större underhåll inplanerade de närmsta åren. Årsavgiften planeras vara oförändrad inom de närmsta året.DOKUMENT

 

Energideklaration
Bygglov takterass
Årsredovisning 2017


OMRÅDE

Lugnt och naturskönt område med närhet till in till city via bra kommunikationer från Danderydssjukhus med flera busslinjer och tunnelbana. I området finns både bra skolor och förskolor. Med några minuters bilfärd finns Mörby centrum med välsorterad matbutik, apotek, butiker m.m.


ANSVARIG MÄKLARE


 

Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51
emil.alcut@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •