Frejgatan 89, 2tr ög

Sekelskifte - yteffektiv - invid Odenplan

Vasastan · 1 rum / 17 m²
Pris: 2 125 000 kr eller bud / Avgift: 949 kr

Budgivning pågår

FAKTA

Välkommen till denna smakfulla och optimala sekelskiftes 1:a om 17 kvm. Lägenheten är totalrenoverad med fina materialval som harmoniserar till bevarade detaljer såsom vackert trägolv och högt fönster med djup nisch samt en generös takhöjd 3m som bidrar till en härlig rymd och känsla. Detta är en bostad där man lyckats behålla sekelskiftescharmen men ändå skapat ett modernt och trivsamt hem med smart förvaring. Bostaden är kvadratsmart planerad med nytt, stilrent kök med bra maskinell utrustning. Ovanför köksdelen finns ett perfekt sovloft. Luftigt och rymligt allrum härlig atmosfär och känsla. Nytt, helkaklat, stilfullt badrum med dusch. Rejäl walk in closet. Fint ljusinsläpp från stort fönster mot trivsam gård. Belägen attraktivt endast ett stenkast från Odenplans puls! Välskött förening med bra ekonomi. Varmt välkommen på visning! Vänligen kontakta fastighetsmäklare Ulf Friberg 0732 595901 ulf.friberg@ekenstam.com


BUDGIVNING

Aktuellt bud: 2 610 000 kr

Visa budhistorik

Frejgatan 89, 2tr ög

Bostadsrätt

1 RUM

17 m²

949 kr/m Inkl. värme, vatten och kabel-tv basutbud

1.810%

2 AV 4

2 125 000 kr eller bud

Driftskostnader:
El: 3 000 kr/år, Försäkring: 1 300 kr/år,
Summa: 4 300 kr/år


BILDER

VISA ALLA BILDER

RUMSBESKRIVNING

Allrum
Luftigt och rymligt allrum med fint ljusinsläpp från stort fönster. Rummet är lättmöblerat med bra plats för soffa och matbord. Ovanför köksdelen finns ett platsbyggt sovloft.

Walk in closet
Rejäl klädkammare som rymmer det mesta.

Kök
Stilrent, nytt kök med vita luckor och bra arbetsytor, maskinell utrustning såsom spishäll, ugn med inbyggd mikro, diskmaskin, kyl och fläkt.

Badrum
Nytt helkaklat badrum med dusch, handfat och wc. Klinkergolv med golvvärme.


BYGGNAD/ENERGI

BYGGNADSÅR
1902


ENERGIDEKLARATION
Utfärdad den 11 februari 2009PLANRITNING


MER INFORMATION

FÖRENING

 

Brf Källan

Välskött förening i vacker fastighet anno 1903. Föreningen äger marken. I gatu- och gårdshus finns 16 bostadsrätter samt 1 lokal med hyresrätt. Bostadsytan är 1170 kvm samt lokalytan ca 60 kvm. Föreningen var tidigare en bostadsföreningen med registerades om till en bostadsrättsförening under mitten av 90-talet.

Förråd finns både i källaren och på vinden. Tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, torktummlare, mangel samt separat torkrum finns i källarplan. På gården finns cykelställ.

I samband med överlåtelser debiteras köparen en avgift för byte av namnskylt på dörren. Föreningen tar ut en sedvanlig överlåtelseavgift om 2,5% samt pantsättningsavgift om 1,5% av gällande prisbasbelopp som debiteras köparen.DOKUMENT

 

Energideklation .pdf
Stadgar Frejgatan 89.pdf
Arsredovisning-2018.pdf


OMRÅDE

Fantastiskt läge i trevliga kvarter med stort utbud av restauranger, butiker och caféer. Här kan du hämta frukostbrödet snett över gatan på Stinas bageri. Nära Vasaparken, Odenplan och med bekvämt promenadavstånd till city. Nära även till Hagaparken och Brunnsvikens härliga ströv, naturområden samt tennisbanor. Bra kommunikationer med tunnelbana och flertalet innerstadsbussar samt Citybanan med pendeltåg-/tunnelbanenedgång i korsningen Dalagatan/Vanadisvägen, endast två minuter från lägenheten. Flertalet välsorterade ICA-butiker i kvarteret, men också nära till Torsplan där det finns en stor Hemköpsbutik. Där finns Systembolag, postservice, apotek samt ett stort parkeringshus.


ANSVARIG MÄKLARE


 


KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •