Kolarestigen 15

3 boenden - Uthyrningsbar - Nyskick

Lahäll · 6 rum / 115 m²
Pris: 6 450 000 kr eller bud

FAKTA

Unikt tillfälle att bo ekonomiskt. Denna villa med sep Attefalls hus, ger möjligheten att hyra ut två boendeformer. Tre olika ingångar med tre olika kökslösningar och badrum. Huset är belägen på en plan trädgårdstomt invid en återvändsgränd. Goda platser för flera bilar etc. Huset har genomgått en påkostad totalrenovering och är idag helt i nyskick. Uthyrningsmöjligheter; Beräknad hyresintäkt är 10.000:-/ månad för respektive uthyrningsdel. Boendekostnaden blir då ca överskott om 20.000:-/månad vid uthyrning av 2 bostadsenheter med en kontantinsats om 15% på köpeskilling om 6.650.000:-


Kolarestigen 15

1-familjs friliggande villa

6 RUM

115 m² + 90 m²

1525 m²

Friköpt

6 450 000 kr eller bud

Driftkostnader:


Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51

emil.alcut@ekenstam.com


BILDER


RUMSBESKRIVNING

Övre planet
Välkomna till det härliga övre planet med fantastiskt ljusinsläpp från flera fönster, öppna och sociala ytor mellan kök och matsalsdel. Välkomnande hall med exklusivt marmorgolv. Utgång till en altan med soligt läge. Mycket smakfullt inrett med ljus färgsättning på väggarna, fiskbensparkett, infällda spotlights, två rogivande sovrum, badrum med inglasad dusch och ett härligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Köket, som har öppen planlösning mot matsalsdelen är mycket smakfullt renoverat med köksö, gott om förvaring bakom stilrena luckor, full maskinell utrustning Electrolux, nya fönster för utsikt och vädring. Fullutrustat kök. Matsalsdelen har även utgång till trädgården.

Nedre planet
På nedre planet finns ytterligare ett sällskapsrum med plats för soffgrupp/tv hörna, två badrum utrustade med dusch, wc och handfat i väl utvalda material. Två bra sovrum, samtliga inredda i vackra färger, klinkergolv med vattenburen golvvärme. Bra belysningslösningar. Pannrum och tvättstuga. Fullutrustat kök.

Attefallshus
Attefallshus utrustat med fullutrustat kök, kyl/frys, ugn, diskmaskin, badrum med dusch/WC samt tvättpelare. Sovloft. Vattenburen golvvärme. Stora fönsterpartier. Möjlighet att hyra ut.

Exteriör
Fasad i lärkträ, grånar med tiden, underhållsfritt. Nya fönster med bra U-värde ifrån Allmoge 3-glas. Tak, bandtäkt plåt. Huset har en lättskött hörntomt med en grusad uppfart. Plats för mer än 10 bilar, båt etc. En liten lekstuga/förråd, cirka 5 kvm finns också.


BYGGNAD/ENERGI

FASTIGHETSBETECKNING
Lahäll 18:7


BYGGNADSÅR
1946 Ombyggt 2017


ENERGIDEKLARATION
Utfärdad den 17 maj 2010


ENERGIPRESTANDA
178 kWh/m² (Atemp) och årPLANRITNING


MER INFORMATION

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avloppDOKUMENT

 

Energideklaration


OMRÅDE

Lahäll är en attraktiv del av Täby Kommun tack vare sitt sjönära läge och är den del av kommunen som avgränsar till Djursholm. Här bor man nära kommunikationer, populära Täby centrum och med kort bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Brett urval av skolor och förskolor finns här, se gärna www.taby.se


ANSVARIG MÄKLARE


 

Emil Alcut

VD, Reg. fastighetsmäklare

0700-91 41 51
emil.alcut@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •