Ringvägen 67

Fri utsikt - hotellviken - privat läge

Saltsjöbaden · 7 rum / 211 m²
Pris: 21 750 000 kr eller bud

FAKTA

Välbelägen villa med modern och hög standard med utsikt över Hotellviken i Saltsjöbaden, Huset har helt ogenerat läge, stor tomt insynsfri tomt, påkostat pooldäck med poolhus, swimmingpool, bubbelpool etc. Huset har genomgått större renoveringar och planlösningen har anpassats till den moderna familjen som ställer krav på ett socialt hem och även avskildhet mellan sovrummen och dem sociala delarna. Detta hus måste ses och upplevas.


Ringvägen 67

1-familjs friliggande villa

7 RUM

211 m² + 30 m²

1862 m²

Friköpt

21 750 000 kr eller bud

Driftkostnader:


Emil Alcut

VD, Reg.Fastighetsmäklare

0700-91 41 51

emil.alcut@ekenstam.com


BILDER

VISA ALLA BILDER

RUMSBESKRIVNING

ÖVRE PLAN
Ljust och rymligt sällskapsrum med öppen spis och plats för stor sittgrupp samt matsalsdel. Fantastiskt ljusinsläpp och utsikt mot vattnet från rummets stora fönsterpartier. Utgång till trädgården.
Modernt och välplanerat kök med köksö och stilrena bänkskivor. Köket är utrustat med ugn med pizzavärme, kyl/frys med ismaskin och kolsyrat vatten, gas- och induktionshäll, micro samt diskmaskin. Vitvarorna är från Gaggenau, Miele samt Siemens och är utbytta under de senaste 1-3 åren. Öppen planlösning mot allrum med utgång till trädgården.
Rymligt och trivsamt master bedroom i privat del med eget badrum och walk i closet. Helkaklat och stilrent badrum med nedsänkt badkar, dusch bakom stilrena glasväggar, dubbelkommod samt fina trädetaljer. Utgång till terrass.
På detta plan finns ytterligare två rymliga sovrum.

NEDRE PLAN
Välkomnande och rymlig hall med stengolv.
Helkaklat badrum med dusch, WC samt bastu.
Fullt utrustad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och mangel.
På detta plan finns även en vinkällare samt två ljusa och rymliga sovrum med plats för stor säng med tillhörande möblemang.

TOMT
Härlig insynsskyddad tomt med sol från tidig morgon till sen kväll.
Stor terrass med spabad, poolhus och pool med värmepump från Gullberg Jansson.
Tomten ramas in av fantastisk grönska och erbjuder även gräsmatta och naturtom. Framsida med vacker stenläggning och trappa.
Garage med automatisk garagedörr och carport invid uppfarten.

ÖVRIGT
Genomgående fina och ljusa ytskikt med massiva trägolv på övre plan samt golvvärme på nedre plan. Verisure larm med kameraövervakning med onlineaccess samt fingertryckslås på ytterdörr.


BYGGNAD/ENERGI

FASTIGHETSBETECKNING
Rösunda 30:10


BYGGNADSÅR
1976 Ombyggt 2005


UPPVÄRMNING
BergvärmePLANRITNING


MER INFORMATION

Trä

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avloppDOKUMENT

 


OMRÅDE

Fastigheten är belägen mitt i skärgårdsidyllen. Ett stenkast från Saltsjöbanan med 30 min in till city samt närhet till skola och förskola. Sommartid blomstrar skärgårdslivet med båtklubbar, tennisbanor, golfbana och fina badplatser. På några minuters promenad når du Saltsjöbadens centrum med stort serviceutbud med butiker och restauranger samt anrika Grand Hotel.


ANSVARIG MÄKLARE


 

Emil Alcut

VD, Reg.Fastighetsmäklare

0700-91 41 51
emil.alcut@ekenstam.com

KARTA

  • TIPSA EN VÄN
  •  
  •